Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Musonius, Rufus: Etika, család, politika

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Etika, család, politika

Szerző:

Musonius, Rufus

Fordító

Fodor Nóra

ISBN13:

9789639670679

ISBN10:

9639670677

Kiadás sorszáma:

1

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2009. július 23

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

148 oldal, 125 x 197 x 7 mm

Súly:

138 g

Listaár:

1400 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Politikatudomány, nemzetközi kapcsolatok
Kulturális antropológia, néprajz és folklór
Gyermeknevelés
Ókori filozófia
Politikafilozófia
Pedagógia általában
Nevelési módszerek és gyógypedagógia
Etika

 

Rövid leírás:

Musonius élettel teli, közvetlen hangvételű, rövid értekezései örök érvényű etikai normákat taglalnak férfi–nő kapcsolatról, házasságról, gyermeknevelésről, társadalmi életről és politikáról.

Hosszú leírás:

Musoniust nem véletlenül hívták a „római Szókratész”-nek. Élettel teli, közvetlen hangvételű, rövid értekezései örök érvényű etikai normákat taglalnak. Bölcs sorai, melyekkel méltán vívta ki a megtisztelő Szókratész nevet, olyan témákat fejtegetnek, mint a férfi – nő kapcsolat, házasság, gyermeknevelés, társadalmi élet, politika. Más értekezései az öregkor fenyegető közelségének derűs elviselésére és a mindennapokban szerzett sérelmek semmibevételére buzdítanak. Élvezetes olvasmányt és megszívlelendő tanácsokat nyújtanak sorai, és hasznos útravalóként szolgálnak a mai kor emberének a mindennapok rohanó, és egyre inkább értékvesztett világában. Épp arra ébreszti rá olvasóját, hogy az alapvető erkölcsi normáknak mindenkor, az ókortól egészen napjainkig érvényesnek kell lenniük.

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html