Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Sion, Victor: Lisieux-i Szent Teréz spirituális realizmusa

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Lisieux-i Szent Teréz spirituális realizmusa

Sorozatcím:

A Kármel látóhatára

Szerző:

Sion, Victor

Fordító

Vörös Beáta

ISBN13:

9789638797087

ISBN10:

9638797088

Kiadó:

Sarutlan Kármelita Nővérek

Megjelenés dátuma:

2010. október 26

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

256 oldal

Súly:

264 g

Listaár:

1920 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Életrajzok, levelezések, naplók
Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység

 

Rövid leírás:

A könyv Teréz életét a hétköznapok valóságában, konkrét körülmények között mutatja, kifejezve, hogy életútja és tettei mégis szimbolikus jelentéssel bírnak. Ezért lehet korunk emberének is mintaképe.

Hosszú leírás:

Egy fiatal lány, aki sosem választotta szét a földet és az eget, földi útjának konkrét, illékony körülményeit Istentől való hivatásának követelményeitől - sem mindennapi tevékenységeiben, sem keresésének mélységében, sem pedig abban, ahogyan szeretett. Kétségkívül azért válhatott annyi ember lelki vezetőjévé manapság, mert képes volt az ég és a föld feszültségében egyensúlyt teremteni, és ebben a feszültségben hatékonyan élni. Minden bizonnyal ez az, ami Teréz tanítását annyira modernné teszi. A történelem nagy személyiségeinek élete a valóságban zajlott, konkrét körülmények között, életútjuk és tetteik mégis szimbolikus jelentéssel bírnak. Teréz sem nagy szent csupán, hanem korunk emberének mintaképe. Nemcsak azon kevesek számára lehet követendő példa, akiket Isten szemlélődő életre hívott, hanem mindazoknak, akik helyüket keresik a Misztikus Testben. Teréz azt az embert példázza, aki nap mint nap fájdalommal tapasztalja meg vágyainak határtalanságát és ereje végességét. (Részlet Michel Quoist előszavából)

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html