Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Sánta János: Isten útjai

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Isten útjai

Sorozatcím:

Megőrzött Hangok

Szerző:

Sánta János

ISBN13:

9789639670426

ISBN10:

9639670421

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2008. március 12

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

232 oldal

Súly:

250 g

Listaár:

1880 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Nem disztribútolt kiadó könyve. Nem rendelhető tőlünk.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Esszé, publicisztika
Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység

 

Rövid leírás:

A szerző a mindennapi élet eseményeit, személyes élményeit, a média által felröppentett híreket elemzi - bizalommal, keresztény szemmel, rávilágítva, hogy Isten tervei a rossz ellenére is győzelemre jutnak.

Hosszú leírás:

Az Isten útjai című könyv nemcsak az elmúlt századokban sokszor felmerült kérdéseken gondolkodtatja el az olvasót, hanem a mindennapi élet eseményeit, a személyes élményeket, a média által felröppentett híreket is bizalommal, keresztény szemmel nézi. Sánta atya mindenki számára érthető módon világítja meg, hogy Isten tervei a rossz ellenére is győzelemre jutnak, annak ellenére, hogy a világ negatív erői sokszor szétforgácsolnak és gépiessé tesznek – olvasható a könyv előszavában.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html