Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Christophe Geffroy: XVI. Benedek és „a liturgikus béke”

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

XVI. Benedek és „a liturgikus béke”

Sorozatcím:

A Kármel látóhatára

Szerző:

Christophe Geffroy

Fordító

Kaposiné Eckhardt Ilona

ISBN13:

9789639670945

ISBN10:

9639670944

Kiadó:

JEL-Sarutlan Kármelita Nővérek Magyarszék

Megjelenés dátuma:

2011. június 03

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

360 oldal, 142 x 197 x 25 mm

Súly:

366 g

Listaár:

2200 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény teológia
Kereszténység
Keresztény liturgia, imakönyvek, énekeskönyvek

 

Hosszú leírás:

Miért adta ki XVI. Benedek a Summorum Pontificumot? Maga adja meg a kérdésre a választ a püspökökhöz intézett kísérő levelében. A motu proprio kiadásának „pozitív okaként” „az Egyházon belüli kiengesztelődést” jelöli meg. A cél az, hogy a liturgia ne legyen többé konfliktus oka, hogy egyazon Egyház tagjaiként, tanuljuk meg egymást megismerni és tisztelni, egyszóval: szeretni. A mi tájainkon, ahol végigpusztított a materializmus, az individualizmus és a relativizmus, amelyek még az identitástudatot és az emlékezetet is eltörlik a népekben, a pápa ki akarja engesztelni a modern embert kulturális és vallási gyökereivel. Reméljük, hogy a szerző kiegyensúlyozott hangvételű, fontos dokumentumok sorát felvonultató könyve a liturgia iránt érdeklődőket termékeny párbeszédre segíti.

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html