Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Nigg, Walter: Nagy szentek élete II.

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Nagy szentek élete II.

Szerző:

Nigg, Walter

Fordító

Kerényi Dénes

ISBN13:

9799639318815

ISBN10:

9639318817

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2005. február 15

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

134 oldal, 142 x 200 x 7 mm

Súly:

180 g

Listaár:

1100 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Nem disztribútolt kiadó könyve. Nem rendelhető tőlünk.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Életrajzok, levelezések, naplók
Egyháztörténelem
Keresztény irodalom, életrajzok, regények
Kereszténység

 

Hosszú leírás:

A „Nagy szentek élete” 2. kötetében, Walter Nigg négy szent életével foglalkozik. Közülük kettő – Szalézi Szent Ferenc és Lisieux-i Szent Teréz – jól ismert, kettőről azonban – Genovai Szent Katalinról és Copertinói Szent Józsefről – valószínűleg még a vallásukat gyakorló hívek is csak keveset hallottak. Pedig mindegyikük olyan erőteljes keresztény egyéniség volt, akivel különleges élmény találkozni. Ha életükről, gondolataikról, tetteikről, hatásukról olvasva megpróbálunk lélekben fölemelkedni, és legalább megközelíteni azt a magasságot, ahol ők vannak, akkor valóban találkozni tudunk velük, és nem csupán felületes ismereteket szerzünk róluk. Észre fogjuk venni, hogy ők nemcsak a maguk korához szóltak, de komoly, megszívlelendő üzenetük van minden kor, így a modern ember számára is.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html