Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Bátyi Zoltán: Táncol a Tisza

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Táncol a Tisza

Alcím:

Novelláskönyv

Szerző:

Bátyi Zoltán

ISBN13:

9789638849489

ISBN10:

9638849487

Kiadás sorszáma:

1

Kiadó:

Quintus Kiadó

Megjelenés dátuma:

2011. szeptember 20

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

176 oldal, 144 x 230 x 14 mm

Súly:

344 g

Listaár:

1950 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

1945 utáni elbeszélő irodalom

 

Rövid leírás:

Tizenkilenc történetben elmesélt életeket fűz össze könyvemben egy folyó, a Tisza, aminek partján évszázadok óta íródnak az újabb és újabb hétköznapi mesék. Nagyon remélem, soraimat olvasva beleszeretnek a Tiszába is, Szegedbe is az olvasók.

Hosszú leírás:

Salétromvirágos házfalak közt tengeri utazásról álmodozó lányok. Rozzant óceánjárót a Tisza partjáról köszöntő suhancok. Kanada vizeiben fickándozó pisztrángokról, Párizs csillogásáról beszélgető, magyar külvárosukhoz láncolt öregek. Ők is feltűnnek novelláskönyvem lapjain. Csattogó léptekkel menetelő, néphadseregben fegyelmezett bakák adják át helyüket mázsás súlyok alatt boldog hivatalnoknak, saját bőrét áruló vén tengerésznek, fiára baltával támadó apának, késsel gyilkoló szerelmes pincérnek, börtönárnyékban nyüzsgő piactérnek, bakancstáncot járó özvegyasszonynak. És egy anyának, aki nemcsak férjével, de lecsószagú konzervgyárral is örök időkre kötött házasságot. Tizenkilenc történetben elmesélt életeket fűz össze könyvemben egy folyó, a Tisza, aminek partján évszázadok óta íródnak az újabb és újabb hétköznapi mesék. Nagyon remélem, soraimat olvasva beleszeretnek a Tiszába is, Szegedbe is az olvasók. Azok, akik még soha nem látták, milyen ez a folyó, mikor napfényzenére táncol, és milyen ez a város, amikor a parti sétány padjain ölelkeznek a szerelmesek. És azok is nagyobb megértéssel fordulnak egymáshoz, akik évek óta a folyó partjához gáttal, mosollyal, sóhajjal varrt falvakban, városokban élnek.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html