Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


A kandalló melege

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A kandalló melege

Alcím:

Válogatás

ISBN13:

9789638736505

ISBN10:

963873650X

Kiadó:

Almandin Books

Megjelenés dátuma:

2006. december 01

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

208 oldal, 125 x 205 x 16 mm

Súly:

376 g

Illusztrációk:

16 színes kép

Listaár:

2490 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Antológiák

 

Rövid leírás:

Ez a kötet a meghitt téli esték olvasmánya. Az önfeláldozó szeretet, a tökéletes tisztaság mítoszának gyönyörű írásai minden korosztály számára ajánlottak.

Hosszú leírás:

Ez a kötet a meghitt téli esték olvasmánya. A tél, a téli ünnepek, a karácsony misztériuma, az emberiség legszebb mítoszának születése megérintette számos magyar és külföldi író és költő szívét. A kötetben a magyar és a világirodalom legszebb, szívet-lelket melengető elbeszéléseit, verseit gyűjtöttük egy csokorba azzal a céllal, hogy a téli estéken, a karácsonyi ünnepek alatt álljunk meg, üljünk le egy kis kikapcsolódásra, pihenésre: fordítsuk ezt az időt szeretteinkre, gyermekeinkre – olvassuk együtt ezeket a kedves, megható történeteket, beszélgessünk egymással az önfeláldozó szeretetről, az egymásra figyelésről, a megértésről, a bizalomról, a hitről. A tökéletes tisztaság mítoszának gyönyörű írásait minden korosztály számára ajánljuk, hiszen rohanó, elgépiesedett, kegyetlen világunkban egyre sürgősebb szükség van arra, hogy elgondolkodjunk azon, hogyan is tudjuk kapcsolatainkat, világunkat, földünket megvédeni, jobbá tenni. A könyvet gyönyörű színes képek teszik értékesebbé, gazdagabbá.

Tartalomjegyzék:

Örömhír Lukács evangéliuma 2:1; 3-20); József Attila: Betlehemi királyok; Joseph Mohr: Halk Éjszaka, Szent Éjszaka; Karácsonynak éjszakáján; Krisztus születése; Molnár Ferenc: Karácsonyi nóta; Gárdonyi Géza: Karácsony a Názáreti házban; Babits Mihály: Karácsonyi ének; Juhász Gyula: Betlehem; Gárdonyi Géza: Legenda a három királyokról és az ihászróll; Petőfi Sándor: Karácsonykor; Jöttem Úr angyala (francia karácsonyi ének); Lev Tolsztoj: Panov apó karácsonya; Makszim Gorkij: A kisfiú és a kislány, akik nem fagytak meg; H. C. Andersen: A fenyőfa; A. A. Milne: János király karácsonya; Brunella Gasperini: Boldog karácsony; Egy tiszta, fényes karácsonyi éjszakán; Ó, zöld fenyő...; Csendes éj; Selma Lagerlölf: A szent éjszaka; Személyi László: Kislány; Angol karácsonyi mondóka; Charles Dickens: Karácsonyi ének

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html