Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Vanyó László: Az egyházatyák beszédei Krisztus-ünnepekre II.

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Az egyházatyák beszédei Krisztus-ünnepekre II.

Alcím:

Húsvéti ünnepkör; ÓKERESZTÉNY ÖRÖKSÉGÜNK 2.

Kötet sorszáma és címe:

2

Sorozatcím:

Ókeresztény Örökségünk

Szerkesztő:

Vanyó László

Fordító

Csizmár Oszkár; Egeli Ferenc; Győrffy Andrea; Kránitz Mihály; Molnár Szabolcs; Vanyó László

ISBN13:

9789639318311

ISBN10:

96393183111

Kiadás sorszáma:

2

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2002. április 30

Kötetek száma:

2

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

308 oldal, 125 x 200 x 17 mm

Súly:

270 g

Listaár:

2900 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadó fontolgatja a könyv utánnyomását

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység
Bibliakiadások és -értelmezések
Keresztény liturgia, imakönyvek, énekeskönyvek

 

Rövid leírás:

A kötet Szárdeszi Melitón, Órigenész, Nüsszai Szent Gergely, Nazianzoszi Szent Gergely, Szent Ágoston és Aranyszájú Szent János húsvéti ünnepkörben elhangzott beszédei közül válogat. Nemcsak elmélkedési anyagot kínál, hanem bepillantást nyújt az ókeresztény egyház liturgikus életébe is.

Hosszú leírás:

A kötet az egyházatyák húsvéti ünnepkörben elhangzott homíliái közül válogat. Szándéka szerint elmélkedési anyagot szeretne kínálni, de a korai századok írásos emlékeiként alkalmat adnak arra is, hogy bepillantsunk az ókeresztény egyház liturgikus életébe. Miközben az Olvasót magával ragadja többek között Szárdeszi Melitón, Órigenész, Nüsszai Szent Gergely, Nazianzoszi Szent Gergely, Szent Ágoston vagy Aranyszájú Szent János lélekemelő ünnepi beszéde, észrevétlenül feltárul előtte az a folyamat, mely során a Szentháromság- és a Krisztus-misztérium mind koncentráltabban jelent meg a prédikációkban, magába olvasztva az üdvtörténeti, időbeli mozzanatokat, melyek az ünnepekre tagolódó egyházi év kialakulásával mind szilárdabban kapcsolódnak az időpontokhoz.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html