Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Ranwez, P.: A kisgyermek vallási nevelése

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A kisgyermek vallási nevelése

Sorozatcím:

Szülők és nevelők könyvespolca

Szerző:

Ranwez, P.

Szerkesztő:

Thorday Attila

Fordító

Király Ilona

ISBN13:

9789639318106

ISBN10:

9639318108

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

1994. június 22

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

100 oldal, 142 x 197 x 6 mm

Súly:

126 g

Listaár:

850 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Nem disztribútolt kiadó könyve. Nem rendelhető tőlünk.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Pszichológia
Gyermeknevelés
Életvezetés
Tankönyv, segédkönyv
Bölcsőde, óvoda
Keresztény pedagógia, hitoktatás
Kereszténység

 

Rövid leírás:

A könyv arról szól, hogyan találkozik a gyermek először a hittel a család keretében, s a hitre való nevelés helyes kiindulópontját próbálja megkeresni. Arra keres választ, hogyan közvetíthetjük legjobban hitünk központi igazságait és a keresztény élet alapvető kötelezettségeinek ismeretét.

Hosszú leírás:

Pierre Ranwez könyve arról szól, hogyan találkozik a gyermek először a hittel a család keretében. Kiindulópontja az a tény, hogy a felnőttek egy részének hite elszegényedett, sőt eltorzult, melynek oka sok esetben az, hogy hittel való találkozásuk gyermekkorukban nem volt szerencsés. A hiányosan előadott vallási igazságok, pontatlan kijelentések vagy hibás ábrázolások a gyermek képzeletét és ébredő gondolkodását gyakran félrevezették. Ezért a szerző a hitre való nevelés helyes kiindulópontját próbálja megkeresni, s arra választ találni, hogyan közvetíthetjük legjobban hitünk központi igazságait és a keresztény élet alapvető kötelezettségeinek ismeretét. Szavaival elsősorban szülőkhöz, papokhoz és azokhoz fordul, akik tanácsaikkal a szülőknek vagy leendő szülőknek segítséget nyújtanak.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html