Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Andri S Magnason: A kékbolygó története

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A kékbolygó története

Szerző:

Andri S Magnason

Fordító

László Noémi

Illusztrátor

Kovács Katalin

ISBN13:

9789731650333

ISBN10:

9731650334

Kiadó:

Koinónia Kiadó

Megjelenés dátuma:

2011. január 01

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

120 oldal

Súly:

302 g

Listaár:

2400 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Hol kapható:

Ezt a könyvet megvásárolhatja viszonteladó partnereinknél is.
BUDAPEST: Tintakő Könyvesbolt ( web: www.konyvesbolt.marczi.hu).
Vásárlás előtt tájékozódjon telefonon, hogy valóban van-e példányuk!

Nyelv:

magyar

Témakör:

Kisebbeknek
Mesekönyvek
További gyermek- és ifjúsági könyvek

 

Rövid leírás:

„Aranykori teljességet idéző ős-állapot honol a kék bolygó kis szigetén: az örökifjú gyermeklélek önfeledt, kiapadhatatlan derűje és harmóniája. De egyszer csak váratlanul becsapódik a szigetlakók életébe űrhajóján Hahó Jónapot. Ezzel véget is ér az ártatlanság idilli állapota, és elkezdődik a történet, a móka, az álom-valóraváltás. Csakhogy mindennek ára van. Még ha az elején úgy is tűnik, hogy a kaland megéri a kis kompromisszumot, a folyamatot már nem lehet leállítani. Vagy mégis? Andri Snær Magnason izlandi író, 1973-ban született Reykjavikban. A kékbolygó története az első olyan gyerekkönyv, mely elnyerte az Izlandi Irodalmi Díjat, és emellett számos rangos nemzetközi irodalmi elismerésben részesült. Eddig 22 országban jelent meg, magyar nyelven első alkalommal kerül kiadásra. A meseregény igazi remekmű. Bölcseleti magja a bűnbeesés mítoszából táplálkozik, a történet kifejtése színes, izgalmas. A fikció magával ragadó, stiláris eszköztára gazdag, eredeti. Megállja a helyét a gyermekirodalom klasszikusainak sorában. Bátran ajánlható gyermeknek, felnőttnek egyaránt.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html