Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Gyürki László: Találkozás Jézussal a szent helyeken

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Találkozás Jézussal a szent helyeken

Szerző:

Gyürki László

ISBN13:

9786155091261

ISBN10:

6155091269

Kiadás sorszáma:

1.

Kiadó:

Martinus Kiadó

Megjelenés dátuma:

2013. június 12

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

192 oldal, 151 x 206 x 14 mm

Súly:

440 g

Illusztrációk:

71

Listaár:

2990 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Kereszténység

 

Rövid leírás:

Lelki zarándoklat a Szentföldön Gyürki László pápai prelátussal.

Hosszú leírás:

Lelki zarándoklatra hívja az Olvasót Gyürki László pápai prelátus, teológiai tanár és szentföldkutató. Aki kézbe veszi e könyvet, képzeletben végigjárhatja a mai Szentföldet, egyúttal azonban szemléletes képet kap a Jézus korabeli tájról is. A Biblia földje számos meglepetést rejteget, elég csupán változatos természeti adottságaira gondolnunk. Csodálkozva fedezzük föl, hogy e vidék számos teológiai mondanivalóval bír, s minden kis szegletében találkozhatunk a Mesterrel. Számolni kell persze azzal, hogy két évezred eseményei átrajzolták a Jézus korabeli képet: ma már például nem hálóval, hanem gépekkel halásznak, és a Via Dolorosán is meg kell küzdenie a zarándoknak a hatalmas tömeggel. Aki a szerzővel tart, megismerkedhet a Szentföld tájegységeivel: síkságokon és hegyvidékeken, virágzó mezőkön és sivatagos tájakon bandukolhat. Az Olvasó bepillanthat az Angyali Üdvözlet bazilikájába és Szent József templomába is. Betlehemben Jézus születési helyénél időzhet, majd a további fejezetekben képzeletben megfordulhat ott, ahol a Megváltó valaha élt, tanított, ahol megismerte tanítványait, gyógyította a betegeket és segítette a rászorulókat. A Színeváltozás hegye, a Kármel-hegyi Boldogasszony szentély, a Beteszda-fürdőtó, az utolsó vacsora terme, a Megostorozás kápolnája, a Szentsír-templom és a Mennybemenetel kápolnája csak néhány a rengeteg felfedezésre váró hely közül. Végezetül Boldog II. János Pál pápa szentföldi látogatásának emlékeit is felvillantja a szerző.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html