Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Léh István SchP: Catalogus religiosorum Provinciae Hungariae Scholarum Piarum

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Catalogus religiosorum Provinciae Hungariae Scholarum Piarum

Alcím:

A magyar piarista Rendtartomány névtára 1666 - 1997

Sorozatcím:

METEM könyvek

Szerző:

Léh István SchP

Szerkesztő:

Koltai András

ISBN13:

9789638472298

ISBN10:

9638472294

Kiadó:

Piarista Rend Magyar Tartománya

Megjelenés dátuma:

1998. szeptember 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

550 oldal, 166 x 238 x 24 mm

Súly:

776 g

Listaár:

1500 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Magyar történelem általában
Egyháztörténelem

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

A Magyarorzágon működő összes piarista történeti névtárát Léh István piarista készítette el hosszú évtizedek munkájával, az eredeti levéltári források fölhasználásával.

Hosszú leírás:

A kötet a Magyarországon valaha élt piarista szerzetesek legfontosabb életrazi adatainak (születés, szerzetesi fogadalmak, halálozás, működésük évenkénti bontásban) gyűjteménye a kezdetektől napjainkig. Függelékében megtalálható a rendtartomány Balanyi György által írt rövid latin története latinul, a rendházak, provinciálisok, piarista püspökök és akadémikusok jegyzéke. Részletes mutatókat tartalmaz szerzetesi nevek, belépési időpontok és provinciák szerint.

Tartalomjegyzék:

Elöljáróban / Jelenits István SchP Catalogus / Névtár Brevis conscpectus historicus / Balanyi György SchP Catalogus domorum / Rendházak jegyzéke Series superiorum / Tartományfőnökök jegyzéke Religiosi ad episcopalem dignitatem evecti / Püspökké szentelt piaristák Religiosi socii Academiae Scientiarum Hungariae electi / A Magyar Tudományos Akadémia piarista tagjai

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html