Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Déri Péter: Csehimindszenti keresztút

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Csehimindszenti keresztút

Alcím:

Keresztút Mindszenty bíborossal

Szerző:

Déri Péter

Illusztrátor

Lovagi Milán

ISBN13:

9786155091391

ISBN10:

61550913911

Kiadás sorszáma:

1.

Kiadó:

Martinus Kiadó

Megjelenés dátuma:

2015. szeptember 25

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

32 oldal, 105 x 148 x 2 mm

Súly:

40 g

Illusztrációk:

14

Listaár:

350 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadó fontolgatja a könyv utánnyomását

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény liturgia, imakönyvek, énekeskönyvek

 

Hosszú leírás:

Csehimindszenten, Mindszenty József bíboros, hercegprímás szülőfalujában 2015-ben felépítettünk a templom körül egy egyedülálló keresztutat. Az egyes stációk felső részén Krisztus Urunk szenvedéstörténete látható a művészien kidolgozott domborműveken. Az állomások alsó részén pedig Mindszenty bíboros szenvedéseiről elmélkedhetünk a főként tőle, de XII. Piusz pápától és a Magyar Püspöki Kartól vett idézetek alapján. Elgondolkodtató, mélyen megrendítő és példa értékű az ország utolsó hercegprímásának a nemzetéért és a hitéért vállalt rengeteg szenvedése. A csehimindszenti keresztútnak az a célja, hogy korunk embereit figyelmeztesse, érdemes napjainkban is kiállni a keresztény értékrendért és szeretett magyar hazánkért, amelyre Mindszenty bíboros egész életében bátorította népünket. (Déri Péter esperes, csehimindszenti plébános)

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html