Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Thomas Keating: A Lélek gyümölcsei és ajándékai

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A Lélek gyümölcsei és ajándékai

Szerző:

Thomas Keating

ISBN13:

9786155120435

ISBN10:

6155120439

Kiadó:

Sarutlan Kármelita Nővérek

Megjelenés dátuma:

2017. november 06

Kötéstípus:

Puhakötés

Súly:

176 g

Listaár:

1800 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet

 

Rövid leírás:

Thomas Keating a bencés hagyományt követő trappista rend tagja, aki több mint hatvan éve elkötelezetten járja a lelki élet útját, számtalan lelkigyakorlatot vezetett a középpontba vezető ima összefüggésében, s fáradhatatlanul igyekszik előmozdítani a világvallások közötti egyetértést.

Hosszú leírás:

Az Egyesült Államokban, a Colorado államban működő Szent Benedek apátságban él. Ebben a széles körben nagy sikert aratott könyvében termékeny és alázatos tevékenységének eredményeit foglalja össze. Keating atya szerint a lelki út olyan folyamat, amelynek során érzelmi, értelmi és fizikai téren egyaránt egyre átfogóbb kapcsolatba kerülünk Isten valóságával, amely jelen van bennünk, de érzelmeinkkel és gondolatainkkal nem tudjuk elérni, ha nem kötelezzük el magunkat valamilyen lelkiségi formának. A lelki út során hinni kezdünk abban,hogy Isten valóban bennünk lakozik, teljes lényével jelen van, s létünk minden szintjét új erővel tölti meg. Azt is felismerjük, hogy ez az erő jóindulatú, gyógyítóan hat és átalakít minket. Utunk során egyre nagyobb örömünket leljük abban, hogy Isten bennlakozásának ereje fokozatosan kibontakozik bennünk, s imaéletünket és cselekvésünket egyaránt fokról-fokra áthatja.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html