Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Wilhelm Hünermann: Bátorság és irgalom

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Bátorság és irgalom

Alcím:

Szent Márton életregénye

Szerző:

Wilhelm Hünermann

Fordító

Molnár Miklós

ISBN13:

9789631207569

ISBN10:

96312075611

Kiadás sorszáma:

1.

Kiadó:

Martinus Kiadó

Megjelenés dátuma:

2014. december 01

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

300 oldal, 140 x 200 x 15 mm

Súly:

412 g

Illusztrációk:

10

Listaár:

2000 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény irodalom, életrajzok, regények

 

Rövid leírás:

Tours-i Szent Márton életét bemutató regény.

Hosszú leírás:

„Márton emléke túlélte az évszázadokat. Valahányszor a frank királyok hadba szálltak, mindig az ő köpenyét hordozták hadijelvényként. Ünnepének előestéjén a gyerekek manapság is sok országban énekelnek dalokat és gyújtanak fáklyákat Márton tiszteletére...” – írta ezt a szerző könyvének végén. Azóta közel fél évszázad pergett le az idő rokkáján. Úgy tűnik, hogy napjainkban, a harmadik évezred kezdetén, az 1700 éve, Savaria városában született Szent Márton szelleme Európa-szerte újraéled és éppen olyan időszerű, mint valaha volt. Számos országban sorra jelölik ki az ő emlékére épült templomok, emlékhelyek között a Szent Márton zarándokutakat, amelyek folyamatosan népesednek be. Nem kevesen járják végig a leghosszabbat, amely összeköti Szombathelyt és Tours-t, az ő születésének és püspökségének két városát. Személye az őt tisztelő keresztény és nem keresztény világ számára az érdeklődés homlokterébe került. Egyre többen írnak, olvasnak személyéről, konferenciákat rendeznek, mert szeretnének minél többet megtudni róla. Ehhez kíván hozzájárulni ez a könyv is.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html