Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Részletes keresés

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Légy/ott

Sorozatcím:

Balatoni krimik 1.

Szerző:

Szlavicsek Judit

Szerkesztő:

Münz András

ISBN13:

9786155652974

ISBN10:

615565297X

Kiadó:

Erawan

Megjelenés dátuma:

2020. október 01

Kötetek száma:

2

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

303 oldal

Súly:

350 g

Listaár:

3999 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Női nyomozók

 

Rövid leírás:

Egy feldúlt fiatal lány indul haza éjjel egyedül egy szórakozóhelyről a kihalt Balaton-parti fasorban. Mikor meglátja a közeledő fényszórókat, először nagyon megörül. De aztán... Kardos Júlia, az évek óta magányosan élő negyvenes nyomozó ered nyomába a rejtélynek. A kötet a Balatoni krimik sorozat első darabja.

Hosszú leírás:

Egy feldúlt fiatal lány indul haza éjjel egyedül egy szórakozóhelyről a kihalt Balaton-parti fasorban. Mikor meglátja a közeledő fényszórókat, először nagyon megörül. De aztán... Kardos Júlia, az évek óta magányosan élő negyvenes nyomozó képtelen szabadulni múltjától, hiába menekül előle a Balatonhoz, a feldolgozatlan traumák oda is utánajönnek. Pedig muszáj lesz összeszednie magát. Mert a fagyos februári tó egy fiatal lány holttestét dobja ki magából. És ez még csak a kezdet. A szálak egy jómódú családhoz vezetnek, ahol a jólét és a tökéletes család látszata mögött sötét titkok rejtőznek. Egy apa, egy anya, egy fiú. Egy család. De mi tartja egyben? És mi szakítja szét? És mi van, ha a család csak egy szó? Egy több száz lájkot és szívecskét begyűjtő poszt, egy cirádás ezüstkeretbe szuszakolt, mosolyba merevedett pillanat az elektromos kandalló feletti polcon. És mi van, ha már nincs is? És mi van, ha soha nem is volt? A történet West coast címmel korábban folytatásokban jelent meg online, és hamarosan ezrek olvasták a péntek esténként megjelenő részeket. A Légy/ott ennek a nagy sikerű sorozatnak a kibővített változata. A szerzőnek ez az első nyomtatásban megjelenő krimije. 2020 nyarán Paranoia című novellájával - több száz pályamű közül - az első helyezést nyerte el a PRAE Kiadó "Krimi ma" elnevezésű pályázatán.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/kereso/search.html