Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Rozgonyi Borus Ferenc: RAM-ba zárt világ

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

RAM-ba zárt világ

Alcím:

Számítástechnikai kézikönyv

Szerző:

Rozgonyi Borus Ferenc

Szerkesztő:

Dr. Károssy Csaba

ISBN13:

9789638122131

ISBN10:

9638122137

Kiadó:

OSKAR Kiadó

Megjelenés dátuma:

1996. március 15

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

286 oldal, 140 x 202 x 16 mm

Súly:

310 g

Listaár:

2400 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

A számítástudomány elmélete, a számítástechnika általában
Tankönyv, segédkönyv

 

Rövid leírás:

"A RAMba zárt világ azoknak készült, akik a számítástechnikában az állandónak nevezhető, és alapvető ismereteket akarják elsajátítani. Vagy a már meglévő tudásukat szeretnék rendszerezni. Könyvünkből előtanulmányok nélkül bárki megismerheti a számítástechnika eszközeit, felkészülhet a számítógépek kezelésére, megismerheti a legfontosabb napjainkban is használatos progammok alapjait. Számítógépek története, Alapfogalmak, Számítógépek matematikája, A matematikai logika alapja, A hardver, Irodai eszközök, A DOS operációs rendszer, Windows, Hálózatok, Novell Netware, UNIX, Programozás alapjai, Algoritmus-leírás, Adatszerkezetek, Elemi algoritmusok, A Pascal nyelv, Assembly, Szövegszerkesztés, Adatbázis-kezelés, SQL, Táblázatkezelés, CAD/CAM, Térinformatika, Vírusok

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html