Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Bloom, Anthony: Az élő ima

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Az élő ima

Sorozatcím:

Odigitria könyvek

Szerző:

Bloom, Anthony

Szerkesztő:

Havasi Ágnes, Perczel István

Fordító

Imrényi Tibor

Illusztrátor

Mátyássy László

ISBN13:

9789639670891

ISBN10:

9639670898

Kiadó:

JEL-Odigitria Kiadó

Megjelenés dátuma:

2010. október 26

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

142 oldal, 145 x 203 x 9 mm

Súly:

300 g

Listaár:

1950 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadó fontolgatja a könyv utánnyomását

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység
Keresztény liturgia, imakönyvek, énekeskönyvek

 

Rövid leírás:

A könyv Isten imádságban való kereséséhez segíti Olvasóját. Szól a Miatyánk szavainak jelentőségéről, a Jézus-imáról, az elmélkedés és az ima közötti különbségről,valamint a hívő emberek számára sok gondot okozó viszonzatlan imáról, végül az aszketikus imához és a csend imájához vezet el.

Hosszú leírás:

Anthony Bloom püspök (1914-2003) a XX. század egyik legnépszerűbb ortodox főpapja volt. Nemcsak ortodox körökben ismerték jól, hanem szinte az egész keresztény világban. Számos könyvet írt, amelyek Krisztus csodáit, példabeszédeit magyarázzák, illetve a keresztény lelki életbe nyújtanak bepillantást. Ez utóbbiak sorába tartozik a püspök egyik legismertebb műve, Az élő ima, amely rövid időn belül több kiadást is megért Angliában. Az élő ima az Isten imádságban való kereséséhez segíti a kezdőt, feltárja előtte a Miatyánk szavainak a jelentőségét, megismerteti a kereszténység egyik legősibb imájával, a Jézus-imával, megvilágítja az elmélkedés és az ima közötti különbséget, szól a hívő ember számára sok gondot okozó viszonzatlan imáról, s végül letisztultabb formákhoz, az aszketikus imához és a csend imájához vezeti el az olvasót.

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html