Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Móra Ferenc: Csilicsali Csalavári Csalavér

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Csilicsali Csalavári Csalavér

Szerző:

Móra Ferenc

Szerkesztő:

E. Román Kata

ISBN13:

9789639670686

ISBN10:

9639670685

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2009. április 30

Kötéstípus:

Keménykötés + CD-ROM

Terjedelem:

198 oldal, 160 x 160 x 20 mm

Súly:

358 g

Listaár:

3900 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Nem disztribútolt kiadó könyve. Nem rendelhető tőlünk.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Mesekönyvek

 

Rövid leírás:

Csalavár lakója, a címe-rangja ellenére szegényes barlanglakó róka és népes famíliája nagy szerencséinek mulatságos krónikája a mű. A könyvet CD-melléklet kíséri, amelyen a történetet Rudolf Péter színművész előadásában hallgathatjuk meg.

Hosszú leírás:

Csalavár lakója, a címe-rangja ellenére szegényes barlanglakó róka és népes famíliája nagy szerencséinek mulatságos krónikája a mű. A főhősnek éles fogain és elméjén kívül más fegyvere nincs, de ez utóbbi bőven elég ahhoz, hogy új rangok várományosaként gazdagságot és jólétet teremtsen élete párjának és két elvetemült kölykének, Csalarózsikának és Cselefendinek. Csalavér valóságos úri szélhámos, ékesszólása mindenkit beszuggerál, s fia, Cselefendi szintén tehetséges tanítványként jeleskedik apja szélhámosiskolájában... A könyvet ezúttal CD-melléklet is kíséri, amelyen a történetet Rudolf Péter színművész előadásában hallgathatjuk meg.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html