Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


P. Tilmann Beller: A Kármel útja: a szeretet élete

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A Kármel útja: a szeretet élete

Sorozatcím:

A Kármel Látóhatára

Szerző:

P. Tilmann Beller

ISBN13:

9789638715142

ISBN10:

9638715146

Kiadó:

JEL-Sarutlan Kármelita Nővérek Magyarszék

Megjelenés dátuma:

2007. november 09

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

128 oldal, 124 x 200 x 7 mm

Súly:

140 g

Listaár:

980 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Életvezetés
Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység

 

Rövid leírás:

A mű az emberi együttélés, legyen az szerzetesi vagy családi, jelentőségét taglalja azzal a céllal, hogy a közösségekben ne uniformizált emberek, hanem eredeti személyiségek legyenek, akik az Isten által nekik ajándékozott adottságaikat elfogadják és kiteljesítik.

Hosszú leírás:

„Aki szeret, az a másiknak valami szépet akar adni. Aki nagyon szeret, még többet akar adni. De aki a legmélyebben szeret, önmagát akarja odaajándékozni a másiknak. Ezt teszi akkor, ha a másik kívánja, de akkor is, amikor egyszerűen örömet akar szerezni, és mindez talán szavak nélkül történik.” Mindazoknak szól ez a könyv, akik közösségben élnek, akár családban, akár kolostorban. Az emberi együttélés sokszor fájdalmas és terhet jelent, amely mégis az életszentség biztos útja… A cél, hogy közösségeinkben ne uniformizált emberek legyenek, hanem eredeti személyiségek, akik a Jóisten által nekik ajándékozott külső-belső adottságaikat elfogadják, és a szentségek által adott belső erővel kimunkálják… A szerző katolikus pap, schönstatti atya, pszichológus. A modern embernek és korának tükröt tart, szembesít rejtett önmagunkkal. A családi élet és a szerzetesi élet meglepő párhuzamát mutatja.

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html