Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Eberhard Rieth: Az alkoholizmus - betegség?

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Az alkoholizmus - betegség?

Szerző:

Eberhard Rieth

Fordító

Bodó-Tóth Gyula

ISBN13:

9789738022362

ISBN10:

9738022363

Kiadó:

Koinónia Kiadó

Megjelenés dátuma:

2001. január 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

128 oldal

Súly:

130 g

Listaár:

490 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Életvezetés
További könyvek az életmód területén

 

Hosszú leírás:

Mi az alkoholizmus: betegség vagy erkölcsi kudarc? Ki iszik mértékkel, és ki szenved függőségben? Örökletes-e az alkoholizmus? Létezik-e gyógyulás az alkoholisták számára? Milyen mértékben felelős az alkoholista a tetteiért? Milyen szerepe van az igehirdetésnek, a vallási közösségnek az alkoholisták rehabilitációjában? E kérdéseket gyakran teszik fel azok, akiket az alkoholizmus közvetlen vagy közvetett módon érint. Dr. E. Rieth közérthető módon magyarázza el az alkoholfüggőség okait és stádiumait, és hogy milyen lehetőségek vannak a gyógyulásra. Kívánatos, hogy a kezelési folyamatban a családtagok is részt vegyenek, hogy a házastársak között újból harmonikus kapcsolat alakulhasson ki. A szerző szakembereknek is hiteles, de ugyanakkor következetes partneri viszonyt ajánl. Eberhard Rieth a németországi Wilhelmsdorf-i Riggenhof és Höchsten rehabilitációs klinikák igazgatója volt.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html