Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Norweb, Jeanne K.: A Tiltott Ajtó

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A Tiltott Ajtó

Alcím:

A Tiltott Ajtó trilógia első kötete

Szerző:

Norweb, Jeanne K.

Fordító

Gergely Zsuzsa

ISBN13:

9786155147203

ISBN10:

6155147205

Kiadó:

Sarutlan Kármelita Nővérek

Megjelenés dátuma:

2012. május 10

Kötéstípus:

Puhakötés

Kapcsolódó kötet(ek):

9786155147326 (A Bölcsesség Mestere, A Tiltott Ajtó trilógia második kötete)

Terjedelem:

240 oldal, 148 x 210 x 11 mm

Súly:

340 g

Listaár:

1950 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Ifjúsági
Kalandregény
További gyermek- és ifjúsági könyvek
Kalandregény
Keresztény irodalom, életrajzok, regények

 

Rövid leírás:

David és Laura életét alaposan fölforgatja Nimeon, a Zöld Sárkányok birodalmának hercege. Találkozásukból barátság szövődik, sőt, a két gyermek el is kísérheti a megtalált és megmentett kis sárkányt Sárkányföldre, ahol életre szóló tapasztalatokat szereznek bátorságról, hűségről, áldozatkészségről és hitről.

Hosszú leírás:

Van-e a világon olyan gyermek, akinek fantáziáját ne gyújtaná fel egy sárkány; s aki ne hatódna meg egy barlangban hüppögő, kicsi zöld sárkánygyerek láttán? David és Laura életét alaposan fölforgatja ez a sárkányka, aki nem más, mint Nimeon, a Zöld Sárkányok birodalmának hercege. Találkozásukból hamarosan barátság szövődik, sőt, a két gyermek el is kísérheti a megtalált és megmentett Nimeont Sárkányföldre, ahol életre szóló tapasztalatokat szereznek bátorságból, hűségből, áldozatkészségből és hitből. A kicsiny sárkányból idővel a birodalom legnagyobb királya válik, aki - hogy népét megmentse a pusztulástól - életáldozatával felejthetetlen példát ad. A gyermekek az átélt élmények hatására maguk is emberibb emberré válnak. Ki nem mondottan, történésekbe, karakterekbe rejtve, mélységesen keresztény ez a mesés fantáziamű, amely megjelenése után felkerült az amerikai keresztény könyvkiadók bestseller-listájának élére, 1986-ban elnyerte az amerikai The Gold Medallion Book Award-díjat.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html