Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Pinknerová, Hana: Mit súg Isten az anyák fülébe?

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Mit súg Isten az anyák fülébe?

Szerző:

Pinknerová, Hana

Fordító

Forgács Ildikó

ISBN13:

9786158070416

ISBN10:

6158070416

Kiadó:

Új Város Alapítvány

Megjelenés dátuma:

2017. július 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

130 oldal, 110 x 176 x 8 mm

Súly:

108 g

Listaár:

1500 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Párkapcsolat, család
Gyermeknevelés
Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

Feje tetején áll a ház? Úgy érzed, elborít a tennivaló, minden összeesküszik ellened? Legszívesebben ordítanál? Sok anya érzi így magát olykor a kisgyerekes időszakban. Hana Pinknerová cseh írónő szórakoztatóan emberi sztorijai is ezeket a helyzeteket írják le, de a végkifejlet valahogy mégis más. Ezekben a pillanatokban ugyanis Valaki súg neki, és meglepően jó ötletei vannak…

Hosszú leírás:

Paksy Eszter szerkesztő ajánlása: Sok gyerekneveléssel, párkapcsolattal foglalkozó tanácsadó könyvet olvastam már, néhányat fordítottam is, Haná Pinknerová könyve mégis felfedezést jelentett nekem. Valahogy bele tudtam magam élni… vagy inkább ő tudta beleélni az én helyzetembe magát? Nem éreztem se azt, hogy kioktat, se azt, hogy banális igazságokat hangoztat. Írásaiban az anya se nem hős, se nem mártír, nem valami csodalény, aki az önfeláldozásban teljesedik ki, hanem egy ember, akinek sokféle tulajdonsága, viszonyrendszere vágya és tehetsége van, s éppen most kisgyermekeit otthon neveli. De tulajdonképpen mindez csak utólag fogalmazódik meg bennem, mert olvasás közben nem kellett gondolkodni: peregtek az események, nevetgéltem, eszembe jutottak hasonló sztorik, amik velem vagy a gyerekeimmel estek meg, olykor talán meg is hatódtam. Szóval a könyv tette, amit tennie kell: kikapcsolt, épített és élményt nyújtott. S közben talán ahhoz is hozzájárult, hogy empatikusabb legyek a férjemmel (ajánlom figyelmetekbe a Mindig és soha című fejezetet); magammal (Az én szombatom) vagy éppen a gyerekeimmel (Azt add, amid van).

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html