Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Scotto, Maria és Raimondo: Szexulitás és gyengédség

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Szexulitás és gyengédség

Alcím:

a házastársi intimitás művészete

Sorozatcím:

Új Város családi zsebkönyvek

Szerző:

Scotto, Maria és Raimondo

Fordító

Bernáth Mária

ISBN13:

9789638995407

ISBN10:

9638995408

Kiadó:

Új Város Alapítvány

Megjelenés dátuma:

2014. január 10

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

64 oldal, 110 x 176 x 5 mm

Súly:

62 g

Listaár:

800 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Pszichológia
Párkapcsolat, család
További könyvek a vallás területén

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

A keresztény felfogás szerint a házastársak intim kapcsolata a szeretet alapvető megnyilvánulása. Tanácsok egy szabad, derűs, örömteli és mégis felelősségteljes, ajándékozáson alapuló intim kapcsolati kultúra kialakításához. Házaspároknak és házasságra készülőknek.

Hosszú leírás:

A szakértő szerzőpáros könyve a szexualitásról alkotott keresztény felfogás talaján állva, a házastársi szeretet alapvető megnyilvánulásaként mutatja be a házastársak intim kapcsolatát. Az olvasmányos stílusban megírt, konkrét esteket bemutató könyv fontos ismereteket és hasznos tanácsokat tartalmaz egy szabad, derűs, örömteli és mégis felelősségteljes, ajándékozáson alapuló intim kapcsolati kultúra kihalkításához. Haszonnal forgathatják házasságra készülők és kapcsolatukat megújítani és elmélyíteni kívánók egyaránt.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html