Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Damaris Kofmehl: Halálos bűn

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Halálos bűn

Szerző:

Damaris Kofmehl

Fordító

Behrmann Mariann

ISBN13:

9786150120676

ISBN10:

6150120678

Kiadás sorszáma:

1.

Kiadó:

Fátyol Kiadó

Megjelenés dátuma:

2022. április 11

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

256 oldal, 138 x 210 x 20 mm

Súly:

314 g

Listaár:

3990 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Forgalomban van, de nincs raktáron a ProsperoD-nél. Várhatóan pár napba, legfeljebb egy-két hétbe telhet a beszerzés, és csak utána tudjuk küldeni.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Életrajzok, levelezések, naplók
Vallásos és ezoterikus irodalom
Keresztény irodalom, életrajzok, regények

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

Mindened megvolt, amiről csak álmodni lehet: pénz, szex, drog. Aranyszínű BMW-t vezettél, a rave mozgalomban drag queen voltál, testőreid voltak, és saját sofőröd. Most egy kipárnázott szobában asztalhoz szíjaznak. Utolért az igazság. Szembenézel vele?

Hosszú leírás:

FBI-helikopterek csattogó zaja a fejed fölött, rendőrkutyák ugatása a hátad mögött. Tovább kell rohannod, nem engedheted meg, hogy elkapjanak. A mögötted lévő utat gyilkosság, drog és árulás borítja. Karriered, dicsőséged, vagyonod és egész életed ezer apró szilánkra tört szét, melyeket nem tudsz már összeszedni. Mindened megvolt, amiről csak álmodni lehet: pénz, szex, drog. Aranyszínű BMW-t vezettél. Testőreid voltak, és saját sofőröd. Meg kell tudnod, mi az igazság, de mielőtt bármit tehetnél, már fölötted vannak. Egy kipárnázott szobában asztalhoz szíjaznak. Lehet, hogy a bolondok házába kerültél? Lesz majd egy tárgyalás, amelyen a sorsodról döntenek. A rendőrség és a múltadból felsorakozó emberek mind készen állnak arra, hogy ellened valljanak. Mindenki állítja, hogy tudja, mi történt, csak az a baj, hogy te magad nem emlékszel semmire.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html