Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Dr. Károssy Csaba Ákos: 99 magyar nóta

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

99 magyar nóta

Szerkesztő:

Dr. Károssy Csaba Ákos

Illusztrátor

Károssy Petra

ISBN13:

9799638122611

ISBN10:

9638122617

Kiadó:

OSKAR Kiadó

Megjelenés dátuma:

2004. augusztus 31

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

108 oldal, 200 x 280 x 9 mm

Súly:

284 g

Listaár:

1900 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Kották, énekeskönyvek

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

99 régi magyar nóta három soros kottával magyar német és angol nyelvű szöveggel

Tartalomjegyzék:

Ablakomba három bokor; Hullámzó Balaton tetején;A Csap utcán végig; Huzzad csak; A csizemámone; Jaj, de búsan harangoznak; A faluba nincs több kis lány; Jól van dolga a mostani huszárnak; A gőzösnek pattog a kereke; Jön a rózsám; A madárka a párjával szálldogál; Juhászlegény; Amikor még legény voltam; Káka tövén; Apró szeme van a kukoricának; Kék nefelejcs; A rátóti legények; Kék virág, ibolya; Árok is van; Kertem alatt dolgoznak az ácsok;; Az alföldön halászlegény vagyok én; Kétszer is nyit az akácfa; Az egri ménes mind veres; Kiesett a szivar a zsebemből; Azért csillag; Kis kertembe seje, huj a, haj; Babot vittem; Kis szekeres, nagy szekeres; Beszegődtem Tarnócára; Kitették a holtestet; Csárdás kis kalapot veszek; Ki volt itt; Cserebogár; Körül csillagos az ég; Csicsónénak három lánya; Kutya, kutya tarka; Debrecenbe kéne menni; Látod rózsám; Deres a fű; Lekaszálták már a rétet; De szeretnék; Mariskám, Mariskám; Dombon van a házam; Maros vize folyik; Ég a kunyhó; Meg ne mondja; Eger város szép helyen van; Megyen már a hajnalcsillag lefelé; Édes kedves feleségem; Mondja meg annak a kislánynak; Egyet - kettőt füttyentett a masina; Nagy a feje; Én vagyok az, én vagyok az; Ne menj rózsám a tarlóra; Erdő, erdő de magas vagy; Pénteken este; Eresz alatt fészkel a fecske; Piros alma csüng; Ereszkedik le a felhő; Piros kukorica szára; Esztendőbe, egyszer esik Vízkereszt; Piros, piros, piros; Ez a kislány megy a kútra; Recsegős a csizmám; Ezért a legényért; Repülj fecském; Ezt a kerek erdőt; Részeg vagyok; Faggyu gyertyát égetek én; Ritka búza, ritka árpa; Falu végén egy kis ház; Sárga kukoricaszál; Falu végén van egy ház; Sej haj édes anyám; Fecském, fecském; Szalmaszál a vízbe; Feketeszáru cseresznye; Szarka csörög; Fekete szem éjszakája; Szerelmes a Nap a Holdba; Fürdik a holdvilág; Szeretnék szántani; Gazda uram; Szomorú fűz hervadt lombja; Gém daru; Te vagy a legény; Ha bemegyek, ha bemegyek; Temetőbe láttalak meg; Harmatos a kukorica levele; Tíz pár csókot; Hármat rikkantott már; Valamit súgok magának; Hármat tojott a fürjecske; Végig mentem az ormódi temetőn; Házunk előtt mennek el; Virágének a XVI. Századból; Hét csillagból van a Göncöl szekere; Zavaros a Bodrog; Zsindelyezik a kaszárnya tetejét

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html