Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Bakó Béla: Új polgári kaszinó

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Új polgári kaszinó

Alcím:

A hagyományos polgári szerveződés mint a társadalom fejlődésének lehetséges iránya

Sorozatcím:

Új Reformkor

Szerző:

Bakó Béla

ISBN13:

9789639882423

ISBN10:

9639882429

Kiadó:

Savaria University Press

Megjelenés dátuma:

2009. december 16

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

76 oldal, 147 x 210 x 5 mm

Súly:

178 g

Listaár:

980 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Politikatudomány, nemzetközi kapcsolatok
Szociológia

 

Hosszú leírás:

„A huszadik század második felében Magyarországon beszűkültek a nyilvánosság terei. Azok a terek, ahol az emberek találkozhattak, egymáshoz szólhattak, eszmét cserélhettek. Az elmúlt két évtizedben már megszólalhatott mindenki, de a nyilvánosság tereit inkább csak a politikai ricsaj töltötte ki. Ha az 1830-as, 40-es években szükség volt Széchenyi kaszinóira, a többé-kevésbé békés együttlét és a higgadt eszmecsere otthonaira, akkor most legalább ilyen nagy szükség volna e hagyomány felélesztésére. Bakó Béla kitűnő könyve úttörő szerepet játszhat ezen a téren. Bemutatja azt, hogy annak idején hogyan bontakozott ki és milyen fontos szerepet játszott a kaszinó-mozgalom, és felvázolja azt, hogy a mai Magyarországon hogyan épülhetne ki, s hogyan gazdagíthatná közéletünket a „Széchenyi-kaszinók” hálózata.” HANKISS ELEMÉR, szociológus.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html