Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Murai András: Film és kollektív emlékezet

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Film és kollektív emlékezet

Alcím:

Magyar múltfilmek a rendszerváltozás után

Sorozatcím:

Doktori (PhD-) értekezések a Savaria University Pressnél

Szerző:

Murai András

ISBN13:

9789639882102

ISBN10:

96398821011

Kiadó:

Savaria University Press

Megjelenés dátuma:

2008. december 10

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

233 oldal, 142 x 197 x 17 mm

Súly:

282 g

Listaár:

2500 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Média és kommunikációtudomány

 

Hosszú leírás:

" Mutasd meg az emlékeidet, s megmondom, ki vagy! – legtömörebben ezzel a felszólítással foglalhatjuk össze e könyv célját, melyben a szerző azt vizsgálja, hogyan változik a múlttal foglalkozó játékfilmekben a magyar társadalom önmagáról kialakított képe. Milyennek látszanak az „ötvenes” vagy a „hatvanas” évek a Kádár-korszak évtizedeiben s milyennek a rendszerváltozás után készült filmekben. Hogyan alakult ki a holokauszt ábrázolása a nemzetközi és a hazai filmkultúrában? Miért változott Jancsó Miklós történelemszemlélete az utóbbi évtizedben? A könyv egyrészt a film és a társadalmi emlékezet kapcsolatát tárgyalja, másrészt a rendszer-áltozás után készült, múlttal foglalkozó játékfilmekre koncentrál, s így sajátos nézőpontból közelíti meg a magyar filmtörténetet."

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html