Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Láng Gusztáv ; Urbán László: Dsida Jenő összegyűjtött versei

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Dsida Jenő összegyűjtött versei

Szerkesztő:

Láng Gusztáv ; Urbán László

ISBN13:

9789639882751

ISBN10:

9639882755

Kiadó:

Savaria exkluzív kiadványok

Megjelenés dátuma:

2011. augusztus 01

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

794 oldal

Súly:

1454 g

Listaár:

5300 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Irodalomtörténet
Szerzői verseskötetek

 

Hosszú leírás:

A két világháború között élt erdélyi költők közül kétségtelenül kiemelkedő Dsida Jenő. Életműve egyéni hangjával az összmagyar költészetet gazdagította, ugyanakkor az erdélyiség költői világképpé emelésének ragyogó példája. De bizonyság ez az életmű arra is, hogy az erdélyi irodalom maradandó értékű alkotásai nem regionális keretek között jöttek létre, hanem abban az áramlat-történeti erőtérben, amelyben a korszak teljes magyar irodalma bontakozott. A Babits Mihály kezdeményezte újklasszikus iránynak (és az azt megelőző magyar avantgárdnak) kivételes képviselője; helye és rangja mindkét vonatkozásban közvetlenül a nemzedéktárs Radnóti Miklós mellett jelölhető ki. Dsida-összkiadásunk mintegy 200 (!) olyan verset tartalmaz, amely eddig még nem jelent meg kötetben.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html