Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Hámori Antal: A humánembrió védelme erkölcsteológiai szempontból

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A humánembrió védelme erkölcsteológiai szempontból

Sorozatcím:

Erkölcsteológiai Könyvtár 6.

Szerző:

Hámori Antal

Szerkesztő:

Tarjányi Zoltán

ISBN13:

9789639670372

ISBN10:

9639670375

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2008. január 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

152 oldal, 140 x 200 x 8 mm

Súly:

180 g

Listaár:

1400 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

További könyvek a vallás területén
Kereszténység
Szociológia

 

Rövid leírás:

A mű a humánembrió védelmével kapcsolatos határeseteket értelmezi katolikus szemmel. Taglalja az abortusz, a génmanipuláció, a klónozás, az embrionális őssejtekkel való kutatás, a mesterséges utódnemzés, a béranyaság, végül a művi meddővé tétel kérdéseit.

Hosszú leírás:

A szerző a humánembrió védelmével kapcsolatos határeseteket értelmezi katolikus szemmel. Részletesen taglalja az abortusz, a génmanipulációt (a születendő gyermek nemének megválasztására irányuló beavatkozást), a klónozást, az embrionális őssejtekkel való kutatást, a mesterséges utódnemzést, a béranyaságot, végül pedig a művi meddővé tételt. Mérvadó munkához jut, aki a korunkat jellemző előbb felsorolt témakörökben a keresztény álláspontról óhajt tájékozódni. Ugyanis nem csupán az egyházi tanítást mutatja be a szerző teljes hitelességgel, hanem nagy felkészültséggel érvel is mellette. Az emberi létet annak első pillanatától védendő értéknek tekintő gondolkodásmódban megerősödni szándékozók alapvető műre találnak e könyvben.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html