Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Kocsis Imre: A hegyi beszéd

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A hegyi beszéd

Kötet sorszáma és címe:

4

Sorozatcím:

A BIBLIA VILÁGA

Szerző:

Kocsis Imre

ISBN13:

9789639318083

ISBN10:

9639318086

Kiadás sorszáma:

3

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2005. január 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

204 oldal, 140 x 200 x 10 mm

Súly:

240 g

Listaár:

1600 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

Nem disztribútolt kiadó könyve. Nem rendelhető tőlünk.

Nyelv:

magyar

Témakör:

Vallástudomány általában
Kereszténység
Bibliakiadások és -értelmezések

 

Rövid leírás:

A szerző a hegyi beszéd értelmezését nem pusztán biblikus megközelítésben tárja az Olvasó elé, hanem rámutat Jézus mondásainak erkölcsi, emellett krisztológiai, egyháztani és lelkiségi vonatkozásaira is.

Hosszú leírás:

A szerző könyve a hegyi beszéd értelmezését nem pusztán biblikus megközelítésben tárja az Olvasó elé, hanem rámutat Jézus mondásainak erkölcsi, emellett krisztológiai, egyháztani és lelkiségi vonatkozásaira is. Bemutatja az ókortól kezdve napjainkig írt kommentárok, értelmezések sokféleségét, ugyanakkor kifejti, mely irányelvek mérvadók a ma embere számára. Arra hívja fel a figyelmet, hogy az Evangélium szövegeinek bárminemű értelmezésekor ne feledjük, hogy létrejöttük hosszú áthagyományozási folyamat eredménye, mely Jézus működésétől, az apostoli igehirdetésen keresztül, az evangélisták írói (szerkesztői) tevékenységéig húzódik. A hegyi beszédre alkalmazva mindez azt jelenti: a beszédben található mondások Jézus igehirdetéséből valók, de a beszéd végső formáját maga az evangélista alakította ki.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html