Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Bianchi, E. - Giudici, M. P. FMA: Lectio divina

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Lectio divina

Sorozatcím:

A Kármel Látóhatára

Szerző:

Bianchi, E. - Giudici, M. P. FMA

Fordító

Erdő Zsuzsa

ISBN13:

9789638715166

ISBN10:

9638715162

Kiadó:

Sarutlan Kármelita Nővérek

Megjelenés dátuma:

2008. augusztus 01

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

100 oldal, 125 x 200 x 5 mm

Súly:

116 g

Listaár:

850 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet
Kereszténység
Bibliakiadások és -értelmezések

 

Rövid leírás:

A szerzők a Szentírás olvasásának sajátos módjába vezetik be az Olvasót, mely a szöveg nem öncélú használatára indít, hanem a lelket megérintő, azt cselekvésre késztető belsővé tételére.

Hosszú leírás:

Mi a lectio divina? – Hogyan olvassuk a Szentírást úgy, hogy ne mi használjuk öncélúan a szöveget, hanem engedjük megérinteni magunkat általa? A Szentírás Isten szava, teremtő Szó, amely nem tér vissza megvalósulatlanul, hanem véghezviszi, amire küldetett. Az Ige megcselekszi bennem Isten akaratát, ha a Lélek segítségül hívásával és az egyház értelmezésével olvasom. Nincs benne félreteendő rész, legfeljebb még nem értem. Időt kell hagynom a Szentírás olvasásának és ruminációjának (emésztésének): addig forgatom a számban, amíg számomra alkalmassá nem válik a lenyelésre! Ízlelem, mert akarom, hogy tápláljon. „Vedd és olvasd”, de hogyan? – A szerzők erre adnak egy lehetséges választ.

 
Copyright © 2000-2018. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html