Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Seszták István: "Keleti teológusok és nyugati interpretációjuk a XX. századból II." című konferencia anyaga

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

"Keleti teológusok és nyugati interpretációjuk a XX. századból II." című konferencia anyaga

Sorozatcím:

Szisztematikus Teológiai Munkák

Szerkesztő:

Seszták István

ISBN13:

9786155073069

ISBN10:

6155073066

Kiadó:

Szent Atanáz Kiadó (Görögkatolikus Hittudományi Főiskola kiadója)

Megjelenés dátuma:

2011. szeptember 01

Kötetek száma:

3

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

168 oldal, 134 x 200 x 11 mm

Súly:

176 g

Listaár:

1000 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény teológia
Kereszténység

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

Lukács Imre: Az ember magányának kérdése Nyikolaj bergyajev gondolkodásában Janusz Syty: N. Afanaszjev ekkleziológiájának nyugati fogadtatása Ivancsó István: Az „ecclesia domestica“ fogalma Pavel Evdokimov Szemléletében Kruppa Tamás: Paul Evdokimov antropológiája Orosz Atanáz: A misztikus keleti teológia nyugati orosz szakértője Vladimír Lossky Cristian Flórian Sabau: Dumitru Staniloae ‚teologia dogmatica‘ c. művének szótériológiai dimenziója Seszták István: Panayiotis Nellas teológiai gondolkodása és a keleti keresztény emberkép néhány sajátos vonása Vakles Attila: Az isteni igazság megismerése a keleti szláv egyházban Tomas Spidlik teológiai kutatásai alapján Nyirán János: Enrica Follieri (1926-1999) a paleográfus és bizantinológus Papp Tibor: Alexandros Papaderos liturgikus diakóniája

 
Copyright © 2000-2020. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html