Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Grän, Sigfried: Mindennapok Jézus idejében

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Mindennapok Jézus idejében

Szerző:

Grän, Sigfried

Szerkesztő:

Gyürki László

Fordító

Gyürki Károly

ISBN13:

9786155147456

ISBN10:

61551474511

Kiadó:

JEL Könyvkiadó

Megjelenés dátuma:

2014. május 05

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

196 oldal, 142 x 197 x 10 mm

Súly:

292 g

Illusztrációk:

54

Listaár:

2100 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Kulturális antropológia, néprajz és folklór
Őskor, ókor (a római birodalom bukásáig)
Judaizmus
Régészet
Kereszténység
Szociológia

 

Kosárba teszek

példányt

Hosszú leírás:

Ha meg akarjuk ismerni Jézus életét és tanítását az evangéliumokhoz fordulunk. Ezek azonban kétezer évvel ezelőtt, a miénktől jelentősen eltérő társadalmi környezetben keletkeztek, és egyes részei homályosak számunkra. Megismerésükhöz segít minket az „ötödik evangélium” ahogy a egyházatyák a Szentföldet nevezik. Ez azt jelenti, hogy aki Jézust meg akarja ismerni, annak azt a földet, és azt a társadalmat is ismernie kell, amelyben ő élt.
Hogyan zajlott a mindennapi élet Názáretben, vagy Kafarnaumban? Hogyan éltek abban az időben a szegények, és a gazdagok, kik voltak a farizeusok, a vámosok, a szamaritánusok, vagy a ze¬lóták? Milyen betegségekben szenvedtek az emberek, akiket Jézus gyógyított? Milyen volt az asszonyok, a gyermekek, a rabszolgák helyzete abban a társadalomban.Többek között ezekre akar közérthető, de tudományos magyarázatot adni P. Grän ferences atya azoknak, akik az evangéliumokból mindezeket jobban szeretnék megismerni. Különösen ajánljuk a könyvet a hitoktatóknak.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html