Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Regős Róbert: Hangok a világból

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Hangok a világból

Alcím:

Színtiszta Amerika

Szerző:

Regős Róbert

ISBN13:

9786155251221

ISBN10:

6155251223

Kiadó:

Savaria University Press

Megjelenés dátuma:

2017. február 14

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

88 oldal, 147 x 147 x 5 mm

Súly:

144 g

Listaár:

2990 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Útinaplók, élménybeszámolók

 

Rövid leírás:

Megélni az új tapasztalatoknak ezt a kiapadhatatlan sorát, nos, ez teszi élvezetté az utazást. Meg persze az, hogy a végére mindig belátjuk, bármennyire más ott minden, ahová utazunk, jóval több az, ami összeköt vele, mint ami elválaszt bennünket tőle.

Hosszú leírás:

Megélni az új tapasztalatoknak ezt a kiapadhatatlan sorát, nos, ez teszi élvezetté az utazást. Meg persze az, hogy a végére mindig belátjuk, bármennyire más ott minden, ahová utazunk, jóval több az, ami összeköt vele, mint ami elválaszt bennünket tőle. Regős Róbert könyve ezzel a felismeréssel, ezzel az élménnyel ajándékozza meg az olvasóját. Bármerre bolyong az USA irdatlanul nagy olvasztótégelyében, képes mindenütt észrevenni azt, ami élhetővé, otthonossá teszi számára, s vele együtt számunkra is ezt az világot. Vágó István

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html