Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Futó Károly atya: A Szentlélek ajándékai

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A Szentlélek ajándékai

Alcím:

Tanítások a Sarutlan Kármelita Nővérek kolostorában

Szerző:

Futó Károly atya

ISBN13:

9786155120527

ISBN10:

6155120528

Kiadó:

Sarutlan Kármelita Nővérek

Megjelenés dátuma:

2018. július 31

Kötéstípus:

Puhakötés

Súly:

204 g

Listaár:

1600 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Hol kapható:

Ezt a könyvet megvásárolhatja viszonteladó partnereinknél is.
BUDAPEST: Írók Boltja (tel: 322-16-45, web: www.irokboltja.hu)
DEBRECEN: Alternatív Könyvesbolt (tel: 06-52-310-137, email: gyvizer@t-online.hu)
SZEGED: Korda Könyvkereskedés (tel: 06-62-426-617, email: kordaszeged@gmail.com).
Vásárlás előtt tájékozódjon telefonon, hogy valóban van-e példányuk!

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet

 

Rövid leírás:

„Ha föl volnánk készülve a Szentlélek ajándékaira, akkor megújulna az egész életünk. Nagy nyugalommal meg is valósult – akiknél megvalósult – Jézusnak ez az ígérete, hogy „jobb nektek, ha én most elmegyek, mert ha én nem megyek el, nem küldöm el hozzátok a Szentlelket” (vö. Jn 16,7). Aki a Vigasztaló, a Szabadító, az Erősítő, a Bölcsesség Lelke. Aki által – ha fölvértez bennünket – az életünk egyenes, egyértelmű és boldog lesz, tele békességgel."

Hosszú leírás:

"Így igazából rájövünk, hogy megtaláltuk, amiért érdemes volt megszületni. Ez a békesség, amit Ő hoz, nem azt jelenti, hogy nem történhetnek földi zaklatások, hogy esetleg nem idegesít engem egy zavaró körülmény, de akkor tudom azt, hogy ez az emberi sorsommal, a törékenységemmel együtt jár, az emberi testem – ez a kerete a szellemi életemnek – gyöngeségéből ered. De ez nem tragédia. Az sem tragédia, ha nincs meg az, ami a többi embernél megvan, a nagy kényelem, az élvezet, elismerés, siker, meg mindenféle földi jó. Hanem hogyha zavartalanul él bennem a szellemi élet, a Krisztussal való kapcsolat, akkor hát el fogom viselni, és tudom, hogy minden mulandó, ami földi, de az a kapcsolat, amit Ő fölajánlott nekem, ez örök.”

 
Copyright © 2000-2018. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html