Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Veréczi Frick Zsuzsa: A repülést szolgálták, a repülést szolgálják

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

A repülést szolgálták, a repülést szolgálják

Szerző:

Veréczi Frick Zsuzsa

ISBN13:

9786150049816

ISBN10:

6150049817

Kiadó:

Almandin Books

Megjelenés dátuma:

2019. május 30

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

304 oldal, 165 x 235 x 13 mm

Súly:

490 g

Listaár:

3990 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Politikatudomány, nemzetközi kapcsolatok
Művelődéstörténet
Napjaink magyar történelme

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

Veréczi Zsuzsa másodszor vállalkozik a Malév történetének megelevenítésére. Jelen történetekből kirajzolódik a légiközlekedés hihetetlenül összetett háttere: hány szakma és ember összjátéka, mi tudás, gyakorlat és felkészültség kell ahhoz, hogy valaki sikeresen helytálljon ebben a kemény követelményeket támasztó közegben.

Hosszú leírás:

A történetek többsége a Malév varázslatos világáról szól, arról, miért volt annyira fájdalmas veszteség a váratlan megszűnése, mennyire több volt mind a cég, mind a repülőtér, mind maga a repülés a „közönséges” munkahelyekhez képest. A kötet érdekessége néhány interjú a mai utasszállítás titkairól: legendák a diszkontokról, a mostani óriás légitársaságokról. A világ arculatának ma már meghatározója a glóbuszt összezsugorító, a kontinenseket elérhető közelségbe hozó légiközlekedés. Ami pokolian más lett, mint akár húsz-huszonöt éve, de valaki a kötetben kimondja az egyszerű igazságot: repülni kell. Akkor is, ha a Malév méltó emlékünk marad.

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html