Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Dr. Székely János: Az élet útját mutatod nekem

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Az élet útját mutatod nekem

Alcím:

A lelkiatya válaszai

Szerző:

Dr. Székely János

ISBN13:

9786155091520

ISBN10:

6155091528

Kiadó:

Martinus Kiadó

Megjelenés dátuma:

2020. október 12

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

428 oldal, 148 x 210 x 25 mm

Súly:

606 g

Listaár:

2950 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keresztény lelkiségi irodalom, hitélet

 

Rövid leírás:

A vallást komolyan gyakorló ember néha olyan helyzetbe kerül, hogy legjobb szándéka ellenére sem látja tisztán: mit tegyen, hogy Isten akaratát kövesse? Ilyenkor legbiztosabb útjelzőnk a lelki atyánk. Ha a tőle kapott tanácsokat követjük, biztosan jó úton járunk. Az olyan lelkiatya pedig, aki nemcsak mutatja az utat, hanem élete példájával lendületet is ad a haladáshoz, különösen nagy kincs.Az elmúlt hat évben Dr. Székely János püspök atya a Keresztény Élet portálon keresztül feltett kérdésekre adott válaszait olvashatjuk összegyűjtve ebben a kötetben. A kérdések és az erre adott válaszok az élet minden területét felölelik: Egyház és társadalom, család és hivatás, szentségek, keresztény viselkedés, teológia, erkölcs, lelki élet, katolikus előírások, házasság, problémák a házasságban, szexualitás, gyermekvállalás. A kérdések lehetnek éppen a mi kérdéseink!? Választ kaphatunk rá, a Lelkiatya, Dr. Székely János püspök atya segítségével. Életünk útján, küzdelmeinkben legyen útmutató ez a könyv. (Dr. Perger Gyula, igazgató, Martinus Kiadó)

Hosszú leírás:

A Keresztény Élet Portál egyik legnépszerűbb rovata, A lelkiatya válaszol szerzője Székely János püspök atya. Az elmúlt hat évben közel háromszáz írása látott napvilágot. A visszajelzésekből és a személyes beszélgetésekből tudom, hogy ezek a levelek nemcsak azokat segítik a krisztusi úton, akik a kérdésüket eljuttatták hozzánk, hanem ezreket, tízezreket azok közül is, akik olvasták azokat. János atya szombathelyi megyéspüspöki kinevezését követően is folytatja a rovat vezetését, így immár igen szép számban jelentek meg lelki útmutatói. Nagy öröm most számunkra, hogy a Martinus Kiadó gondozásában ezek csokorba foglalva, egy kötetben is megjelenhetnek. Biztos vagyok benne, hogy igazi kincsesbánya lesz azok számára, akik az örök élet felé vezető, akadályokkal teli úton Jézus Krisztust követve akarnak haladni. Tanácsot és erőt meríthetnek belőle, amire igen nagy szükség van ebben a földi életben, melynek célja – tudjuk Madáchtól – nem más, mint a küzdés maga. (Czoborczy Bence főszerkesztő Keresztény Élet hetilap, Új Misszió katolikus folyóirat)

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html