Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Marton László Távolodó: Hallgatás

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Hallgatás

Szerző:

Marton László Távolodó

ISBN13:

9786155475559

ISBN10:

6155475555

Kiadó:

Rézbong Kiadó

Megjelenés dátuma:

2022. november 15

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

135 x 210 x 15 mm

Súly:

300 g

Listaár:

3600 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

1945 utáni elbeszélő irodalom

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

Hallgatni arany

Hosszú leírás:

“Tudom már egy ideje, hogy miként dolgozza meg az agyakat, hiszen engem is lépre csalt, bár én ezt sohasem bántam. Mindig előkerül nála egy emlék, és van hozzá újabb lemeze is, amit azzal pattint fel a filcre, hogy “és ezt ismered?”. Ebben a mesélésben fekete öves Marton László Távolodó. A Hallgatás az utolsó zenei kötete, mely zömmel az utóbbi években megjelent írásait rendezi újra. Olyan finom rávezetésekkel, mint hogy “a Beatlesszel kezdődött a punk is”, vagy hogy mindegy, hogy Feróból előbb lett margitszigeti tánczenész a nemzet csótányánál, hiszen a Meditáció hoz képest minden más lényegtelen… De a kötet súlypontját nem az efféle menetek, hanem a hatvanas-hetvenes évek magyar kislemez univerzumát újrafényező, keserédes Emlékkönyv képezi, mely a Kék csillag, a Hungária, a Scampolo, a mindenhonnan kilógó Baksa-Soós vagy éppen az “éneklő” Kutyák hangján úgy idézi fel csíkos nadrágos, láncos cipős, Philip Morrisszal csajozó emlékeit, hogy közben a haza és a hova haladás, az életre és már a halálra reflektálás is elő kerül. Marton László távolodik.” Szabó M. István

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html