Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Szvámi Tirtha : Fekete Könyv

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

Fekete Könyv

Alcím:

Meditációk minden napra

Szerző:

Szvámi Tirtha

Szerkesztő:

Rácz Géza

Illusztrátor

Angelina Kovacheva

ISBN13:

9786158215701

ISBN10:

6158215708

Kiadás sorszáma:

1

Kiadó:

Napkelet Bölcseleti Iskola

Megjelenés dátuma:

2022. december 18

Kötetek száma:

1

Kötéstípus:

Keménykötés

Terjedelem:

787 oldal

Súly:

1526 g

Listaár:

18000 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Hol kapható:

Ezt a könyvet megvásárolhatja viszonteladó partnereinknél is.
BUDAPEST: Írók Boltja (tel: 322-16-45, web: www.irokboltja.hu).
Vásárlás előtt tájékozódjon telefonon, hogy valóban van-e példányuk!

Nyelv:

magyar

Témakör:

Keleti tanítások
Meditáció, jóga

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

A Fekete könyv (Meditációk minden napra) c. kötet 366 rövid történetével egy egész éves, tudatemelő meditációs utazásra viszi olvasóját, az asztrológiai jegyek szerinti bontásban.

Hosszú leírás:

A Fekete könyv (Meditációk minden napra) c. kötet 366 rövid történetével egy egész éves, tudatemelő meditációs utazásra viszi olvasóját, az asztrológiai jegyek szerinti bontásban. Az életben nemcsak okosnak, hanem bölcsnek is kell lenni. A tökéletesedés nem menekülés, nem a könnyebbik út, hiszen a spirituális munka fáradságos. Ám a komoly kitartással gyakorolt vizsgálódás segít jobb emberré válnunk. Gondolatok és vélemények, adatok és tények, felismerések és tanító párbeszédek sorakoznak az oldalakon, az olvasóra várva. Valójában nem is egy könyv lapjait forgatjuk, hanem egy szerteágazó spirituális labirintust járunk be. Könyvünket olvasva jó helyen jár az önmagát és a lelki békességét kereső. Aki gyakorlati életbölcsességet és messzire mutató távlatokat keres, az jó helyen jár. Aki a másokhoz vezető utat önmagában keresi, jó helyen jár, s aki a mulandóság helyett a maradandóságot keresi, az is jó helyen jár...

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html