Teszt szöveg  
     

Független magyar kiadók könyvei


Takács-Kocziszki Kármen és Képes-Kocziszki Zsanett: GRAVIDA

Miért becsült az ár?

Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a Forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a Forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

Miért nem adják meg egészen pontosan a beszerzés időigényét?

A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

Cím:

GRAVIDA

Alcím:

Nagy színezőkönyv

Szerző:

Takács-Kocziszki Kármen és Képes-Kocziszki Zsanett

Szerkesztő:

Takács-Kocziszki Kármen és Képes-Kocziszki Zsanett

Fordító

Takács-Kocziszki Kármen és Képes-Kocziszki Zsanett

Illusztrátor

Takács-Kocziszki Kármen és Képes-Kocziszki Zsanett

ISBN13:

9786150185545

ISBN10:

61501855411

Kiadás sorszáma:

1

Kiadó:

Zsaka Design

Megjelenés dátuma:

2023. november 10

Kötéstípus:

Puhakötés

Terjedelem:

94 oldal, 210 x 297 x 6 mm

Súly:

335 g

Listaár:

5690 Ft (áfával)

Beszerezhetőség:

A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, de rövidesen lesz

Nyelv:

magyar

Témakör:

Párkapcsolat, család
Várandósság, születés
Gyermeknevelés
Jóga, meditáció
Életvezetés
További könyvek az életmód területén
Meditáció, jóga
Nagyobbaknak
Keramika, festészet
További könyvek a hobbi területén
Ajándékkönyvek
Egyéb hobbikönyvek
Design általában
Graphic design
Festészet, grafika
Iparművészet, népművészet, díszítőművészet

 

Kosárba teszek

példányt

Rövid leírás:

A színezőkönyv mély és inspiráló utazásra hív. Motívumai a terhesség negyven hetére tartogatnak odaillő mintát és az adott hét kihívásaihoz kötődő támogató gondolatot. A könyv összeállítását számos kultúra és szimbólumvilág inspirálta. A könyvben egyoldalas minták találhatók a kényelmes használatért.

Hosszú leírás:

Ez a színezőkönyv mély és inspiráló utazásra hív mindenkit, aki a szülővé válás, az átalakulás és a személyes fejlődés útjára lép. A színezőkönyv motívumai a terhesség mind a negyven hetére tartogatnak egy odaillő mintát és az adott hét kihívásaihoz kötődő támogató gondolatot. A színezés közismerten stresszcsökkentő és feszültségoldó hatású. A minták, formák és ívek magukkal ragadnak, az alkotás öröme új energiákkal tölt fel, segítve minket a mélyebb önismeret és harmónia felé vezető úton. A könyv összeállításakor számos kultúra és szimbólumvilág inspirált bennünket, beleértve a magyar, egyiptomi, római, görög, kelta, hindu és hopi indián elemeket is. Ezek a jelképek a gondoskodás, a kötődés, a fejlődés, a termékenység, a hűség, a megújulás, a női tekintély, a küzdelem, a béke és a felelősség metaforái. Ajánljuk azoknak a nőknek és férfiaknak, leendő anyáknak és apáknak, támogató nagyszülőknek, keresztszülőknek, barátoknak, akik törekedve a befelé fordulásra, örömüket lelik a motívumok színnel való megtöltésében. Színezés közben már leendő gyermekünkről, unokánkról vagy keresztgyermekünkről ábrándozunk, sorba rendezzük gondolatainkat a ránk váró csodákról és kihívásokról. „Csodásak a motívumok! Kimondottan szimpatikus, hogy egy részük mélyebb tartalmat is hordoz. Van, amelyik »csak« egy szép grafika, és nem akar annál többet, mint hogy esztétikájával kényeztesse egy kicsit az ember lelkét. És ez pont így van jól. A várandósság is ilyen, meg úgy az anyaság összességében: egyik nap a világot megváltanád, a másik nap csak túlélsz. És ez így van rendjén!” Egy nő, anya és barát tollából

 
Copyright © 2000-2022. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 301-0642, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom

/katalogus/konyvek/index.html